Produsele peviata sunt importate exclusiv din Suedia iar brandurile vandute pe site reprezinta imbinarea perfecta intre eco-fashion si confort. 
 Walking Bamboo®
Ofera o gama de  produse din fibra de bambus inedita ce pastreaza pielea uscata , ideale pentru persoanele active si pentru pielea sensibila a bebelusilor. Fibra de bambus este renumita si pentru calitatile sale hipoalergenice. Hainele sunt moi, usor de intretinut si anti-statice. 
Doctor Recommends ®
Gama de sosete cu vascoza de bambus sunt special create pentru a oferi un confort sporit persoanelor cu probleme de circulatie periferica.
DE CE ECO-RESPONSABIL? 
- pentru ca bambusul este o planta care creste repede neavand nevoie de fertilizanti, pesticide sau sisteme de irigatii.
- pentru ca materialul produselor  de imbracaminte este produs intr-un ciclu inchis cu reciclarea de 100% a tuturor substantelor folosite pentru purificarea celulozei si obtinerea vascozei de bambus. 
- pentru ca toate procesele de la cresterea plantelor de bambus pana la obtinerea vascozei sunt sustenabile si supravegheate indeaproape. Compania producatoare face parte din initiative precum Business Social Compliance Initiative (www.bsci-intl.org), The Forest Stewardship Council (www.fsc.org) iar hainele sunt certificate Global Organic Textile Standard (www.global-standard.org).
Teddykompaniet® si Diinglisar®
Jucariile si accesoriile pentru copii sunt de cea mai buna calitate,  pufoase si prietenoase sunt menite sa aduca bebelusilor toata fericirea si siguranta de care au nevoie. Produsele sunt rezistente in timp si respecta toate normele de siguranta pentru a oferi copilului dumneavoastra tot confortul si siguranta unei jucarii de calitate superioara.  

Despre produse

 
 
 
0