Despre noi

Viziunea noastra este sa contribuim, impreuna cu tine, la dezvoltarea sustenabila a mediului iar misiunea noastra e de a ajunge la cat mai multe persoane cu un comportament eco-constient si responsabil. 

Vrem sa imbinam utilul cu placutul oferind clientilor nostri oportunitatea de a cumpara si imbraca  produse de calitate si oferindu-le garantia ca vor contribui la reducerea impactului negativ al industriei textile asupra mediului inconjurator si al sanatatii umane.

Comercializam oriunde in Romania produse eco-friendly si suntem distribuitori generali ai mai multor companii suedeze si a altor branduri care ne impartasesc viziunea.  

Ne adresam persoanelor active si parintilor  responsabili care sunt interesati atat de calitatea hainelor cu fibra de bambus si a jucariilor cat si de resursele cu ajutorul carora acestea au fost fabricate. Pe langa resursele naturale exploatate cu atentie si cu un impact redus asupra mediului, conditiile de munca ale persoanelor care "dau viata" acestor produse sunt in concordanta cu standardele UN si ILO  astfel evitandu-se orice fel de incalcare a drepturilor omului. 

Detalii companie:
SC.Ecokids'n Stuff SRL
Sediul social adresa: str.Bazaltului nr.8, Baia-Mare, Maramures
Punct de lucru: str.Razboieni nr. 31, Cluj-Napoca
CUI: 35151073
Nr. Înmatriculare: J24/1044/2015 
IBAN: RO97BRDE 250S V816 2916 2500
0